De stichting 'Kom voor jezelf op' is opgericht in 2021. 

Arno, Aylin en Alex vonden dat er iets gedaan moest worden tegen het 'landelijke' probleem van pesten en gepest worden. De stichting had graag een boegbeeld willen hebben, waarmee zij alle scholen uit zowel het basis-, als het middelbaar onderwijs konden gaan benaderen om workshops te geven.


In de onderlinge gesprekken kwamen zij op de naam Celine Rae.


Celine Rae had net een single uitbracht genaamd "Do Better". Dit nummer is geheel door haarzelf geschreven en vertelt haar verhaal. Dit verhaal gaat erover dat zij vroeger altijd gepest is geweest en nu voor haarzelf opkomt door middel van muziek. 


Na een kort gesprek met Celine hebben wij haar de vraag voorgelegd of zij het boegbeeld wilde worden van deze nieuwe stichting en daarmee het voorzitterschap op zich wilde nemen. Na een positieve reactie vanuit Celine is zij sindsdien de voorzitter van onze mooie stichting.


Voorzitter Celine is vroeger zelf gepest en wil zich samen met de trainers inzetten om mentale gezondheid bespreekbaar te maken onder jongeren, door erover te zingen in haar liedjes. 

Haar nummers zijn gestileerd in een pop/dance jasje en bevatten een sterke boodschap, namelijk: 

"Wees trots op wie je bent en geef niet op". 

De stichting wil trainingen verzorgen in de onderbouw op middelbare scholen en de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs om jongeren bewust te maken van hun eigen gedrag en houding, om op deze wijze pestgedrag en pestsituaties bespreekbaar te maken. 

Zoals Celine Rae altijd zegt:  "Let's dance through heartbreak together". 

De stichting bestaat uit een warm team van docenten, hulpverleners, organisatoren en creatievelingen met één gezamenlijk doel:  jongeren leren op een andere manier naar zichzelf en hun eigen gedrag te kijken, zodat ze een echt gelukkige plek in hun leven kunnen creëren. Hiermee willen we een gezonder sociaal klimaat creëren op scholen. We willen deze jongeren alle tools meegeven om ze uit te laten groeien tot sociale en communicatief vaardige jongvolwassenen die weten hoe ze hun eigen geluk kunnen vinden en dat kunnen delen met anderen.

 

Onze missie

Wij zien het als onze missie om alle jongeren in Nederland bewust te maken van hun zelfwaardering en gedrag.

Op deze wijze willen we de jongeren het eigen geluk laten vinden.

Onze visie

Het bieden van handvaten, die voorkomen dat pesten of een laag zelfbeeld de uitkomst zijn.